Czy wiesz, że jedną decyzją możesz zyskać wiele możliwości? Poznaj „zestaw” pojemniki próżniowe + pompka do pojemników próżniowych! Skończ z marnowaniem jedzenia, oszczędzaj pieniądze i poczuj nową jakość życia!
Rozwiązanie, które zmieni twoje przyzwyczajenia? Pojemniki próżniowe + pompka do pojemników próżniowych!
Pojemniki próżniowe zostały stworzone jako odpowiedź na problem marnowania jedzenia. W jaki sposób działają? Przede wszystkim wydłużają świeżość, zachowują smak produktów żywnościowych, ale również zapobiegają roznoszeniu się zapachów w lodówce. Wyróżnia je szczelne zamknięcie (szczelne uszczelki oraz zawór Air Clip), które w połączeniu z pompką do pojemników próżniowych doskonale zabezpiecza produkty, półprodukty lub gotowe dania przed kontaktem z wilgocią oraz powietrzem. Warto wiedzieć, że pojemniki to nie tylko niezwykła skuteczność, wyróżnia je również innowacyjny kształt i ciekawa kolorystyka, dzięki temu pojemniki próżniowe szybko wkomponują się w wystrój twojej kuchni. Jak wygląda proces tworzenia próżni?
KROK 1
Wypełnij pojemnik próżniowy wybranym produktem, półproduktem lub gotowym daniem
KROK 2
Nałóż pokrywę i odpompuj powietrze, pamiętaj, aby docisnąć pompkę
KROK 3
Lekko odchyl w bok ruchomą część zaworu znajdującego się w środkowej części pokrywy pojemnika
KROK 4
Schowaj pojemnik próżniowy do lodówki i ciesz się świeżością
Pojemniki próżniowe + pompka do pojemników próżniowych – co możesz zyskać?
- pomogą ci zaoszczędzić pieniądze,
- są wyjątkowo szczelne, dzięki zaworowi Air Clip,
- są bezpieczne dla zdrowia,
- przedłużają świeżość produktów,
- zapobiegają marnowaniu jedzenia,
- chronią żywność przed wilgocią oraz rozwojem bakterii tlenowych,
- wydłużają przydatność, smak oraz aromat niespożytych produktów.
Poznaj produkty, które możesz przechowywać próżniowo:
- Makarony (zapobiegniesz wysychaniu surowego makaronu).
- Mięso (dzięki próżni mięso zamarynuje się zdecydowanie szybciej).
- Ryby (zachowasz ich smak, ponadto ich zapach nie przeniesie się na inne produkty w lodówce).
- Wędliny i sery (zachowasz ich świeżość oraz smak).
- Kawa i herbata (zachowasz ich aromat).
- Pieczywo (dłużej zachowasz chrupkość chleba lub bułek).
- Owoce i warzywa (zachowasz nie tylko ich smak, ale i naturalny kolor).
- Produkty mleczne (próżnia zapobiega rozwojowi bakterii tlenowych).
Kiedy szczególnie przyda ci się pakowanie próżniowe:
- każdego dnia, aby zapobiegać marnowaniu jedzenia i wydłużyć jego świeżość;
- podczas świąt, gdy przygotowujesz więcej potraw i chcesz nie tylko zachować ich smak, ale i świeżość;
- podczas imprez, gdy masz przygotowaną dużą liczbę potraw i przystawek.
Chcesz wzbogacić dom o innowacyjne rozwiązanie, które zmieni każdy twój dzień? „Zestaw” pojemniki próżniowe + pompka do pojemników próżniowych możesz kupić na stronie https://seeyoo.pl/produkty.html.