Strona głównaPolecaneChcesz zadbać nie tylko o siebie, ale i o środowisko? Sięgnij po...

Chcesz zadbać nie tylko o siebie, ale i o środowisko? Sięgnij po pojemniki próżniowe!

Czy wiesz, że jedną decyzją możesz zyskać wiele możliwości? Poznaj „zestaw” pojemniki próżniowe + pompka do pojemników próżniowych! Skończ z marnowaniem jedzenia, oszczędzaj pieniądze i poczuj nową jakość życia!

Rozwiązanie, które zmieni twoje przyzwyczajenia? Pojemniki próżniowe + pompka do pojemników próżniowych!

Pojemniki próżniowe zostały stworzone jako odpowiedź na problem marnowania jedzenia. W jaki sposób działają? Przede wszystkim wydłużają świeżość, zachowują smak produktów żywnościowych, ale również zapobiegają roznoszeniu się zapachów w lodówce. Wyróżnia je szczelne zamknięcie (szczelne uszczelki oraz zawór Air Clip), które w połączeniu z pompką do pojemników próżniowych doskonale zabezpiecza produkty, półprodukty lub gotowe dania przed kontaktem z wilgocią oraz powietrzem. Warto wiedzieć, że pojemniki to nie tylko niezwykła skuteczność, wyróżnia je również innowacyjny kształt i ciekawa kolorystyka, dzięki temu pojemniki próżniowe szybko wkomponują się w wystrój twojej kuchni. Jak wygląda proces tworzenia próżni?

KROK 1

Wypełnij pojemnik próżniowy wybranym produktem, półproduktem lub gotowym daniem

KROK 2

Nałóż pokrywę i odpompuj powietrze, pamiętaj, aby docisnąć pompkę

KROK 3

Lekko odchyl w bok ruchomą część zaworu znajdującego się w środkowej części pokrywy pojemnika

KROK 4

Schowaj pojemnik próżniowy do lodówki i ciesz się świeżością

Pojemniki próżniowe + pompka do pojemników próżniowych – co możesz zyskać?

  • pomogą ci zaoszczędzić pieniądze,
  • są wyjątkowo szczelne, dzięki zaworowi Air Clip,
  • są bezpieczne dla zdrowia,
  • przedłużają świeżość produktów,
  • zapobiegają marnowaniu jedzenia,
  • chronią żywność przed wilgocią oraz rozwojem bakterii tlenowych,
  • wydłużają przydatność, smak oraz aromat niespożytych produktów.

Poznaj produkty, które możesz przechowywać próżniowo:

  • Makarony (zapobiegniesz wysychaniu surowego makaronu).
  • Mięso (dzięki próżni mięso zamarynuje się zdecydowanie szybciej).
  • Ryby (zachowasz ich smak, ponadto ich zapach nie przeniesie się na inne produkty w lodówce).
  • Wędliny i sery (zachowasz ich świeżość oraz smak).
  • Kawa i herbata (zachowasz ich aromat).
  • Pieczywo (dłużej zachowasz chrupkość chleba lub bułek).
  • Owoce i warzywa (zachowasz nie tylko ich smak, ale i naturalny kolor).
  • Produkty mleczne (próżnia zapobiega rozwojowi bakterii tlenowych).

Kiedy szczególnie przyda ci się pakowanie próżniowe:

  • każdego dnia, aby zapobiegać marnowaniu jedzenia i wydłużyć jego świeżość;
  • podczas świąt, gdy przygotowujesz więcej potraw i chcesz nie tylko zachować ich smak, ale i świeżość;
  • podczas imprez, gdy masz przygotowaną dużą liczbę potraw i przystawek.

Chcesz wzbogacić dom o innowacyjne rozwiązanie, które zmieni każdy twój dzień? „Zestaw” pojemniki próżniowe + pompka do pojemników próżniowych możesz kupić na stronie https://seeyoo.pl/produkty.html.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

Must Read